ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κροκεών Λακωνίας: Διοργάνωση Ημερίδας για τη βιολογική παραγωγή ελαιολάδου

23.04.2009

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κροκεών Λακωνίας σε συνεργασία με το ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ σας προσκαλούν σε ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Ολοκληρωμένο Σύστημα Βιολογικής Παραγωγής Ελαιολάδου και Αξιοποίηση Παραπροϊόντων Ελαιοτριβείου».

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών προτείνει η βιολογική διαχείριση των ελαιώνων να γίνει σύμφωνα με το πρότυπο της «Αγρο-βιοδυναμικής Διαχείρισης» και παρουσιάζει αναλυτικά προτάσεις πρακτικής εφαρμογής. Επίσης θα παρουσιασθούν προτάσεις αξιοποίησης των παραπροϊόντων του ελαιοτριβείου. Επικεφαλείς της ερευνητικής ομάδας και ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο κ. Κ. Αγγελόπουλος και η κ. Α. Θεοδωρακοπούλου.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2009 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κροκεών.

Κροκεές 15.04.2009

Ο Πρόεδρος

Καραμπάσης Δημήτρης

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο