ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Έναρξη Δραστηριότητας Αξιολόγησης Ελληνικού Πρωινού από το ΒΙΟΕΛΛΑΣ

06.04.2017

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη παροχής υπηρεσιών για τη διεξαγωγή επιθεωρήσεων και αξιολόγησης των Τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τη χορήγηση του Σήματος “Ελληνικό Πρωινό”.

Το πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” είναι μία πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. που ανέπτυξε αρχικά για τα μέλη του και έχει ως αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά Τουριστικά καταλύματα με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού προορισμού.

Ο εξουσιοδοτημένος φορέας ελέγχου ΒΙΟΕΛΛΑΣ, σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) που είναι ο αρμόδιος φορέας για τη χορήγηση του Σήματος “Ελληνικό Πρωινό”, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες επιθεώρησης και αξιολόγησης στις εγκαταστάσεις των τουριστικών μονάδων και συντάσσει τεχνική έκθεση την οποία υποβάλει στο Ξ.Ε.Ε., για τη χορήγηση του Σήματος “Ελληνικό Πρωινό”.

Το πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” συμπεριλαμβάνεται επίσης στο Σύστημα Κατάταξης των Τουριστικών καταλυμάτων σαν προαιρετικό κριτήριο για Ξενοδοχεία και ΕΕΔΔ, επιβραβεύοντας με 250 μόρια τη παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης του σήματος “Ελληνικό Πρωινό”, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.greekbreakfast.gr/el/ ή να έρθετε σε επικοινωνία με το Τμήμα Πιστοποίησης Τουριστικών καταλυμάτων του ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

E: hotel@bio-hellas.gr
T: 210 8211940
F: 210 8211015

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο