ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Βράβευση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στην διεθνή έκθεση Agrotica 2010

19.02.2010

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η Agrotica 2010. Οι αγρότες έδωσαν το παρόν και απέδειξαν ότι είναι σωστοί επαγγελματίες που ενδιαφέρονται και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον κλάδο τους παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas συμμετείχε στην Agrotica 2010 με σκοπό να ενημερώσει τους αγρότες για την βιολογική γεωργία αλλά και να ακούσει με ενδιαφέρον τα θέματα που τους απασχολούν.

Συμφωνήσαμε ότι η στροφή στη βιολογική γεωργία που από τη μία προστατεύει το περιβάλλον ενώ παράλληλα προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής διατροφικής αξίας αγροτικά προϊόντα είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Η πολιτεία οφείλει να υποστηρίξει τους αγρότες στην επιλογή μιας νέας γεωργίας που αποτελεί διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η κρίση που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας και εκδηλώνεται πολλές φορές με την αδυναμία διάθεσης προϊόντων σε ικανοποιητικές τιμές κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη παραγωγής ποιοτικών προϊόντων με προορισμό νέες αγορές που ολοένα και περισσότερο ζητούν βιολογικά προϊόντα.

Το περίπτερο του Ινστιτούτου BIO Hellas κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και απέσπασε τον έπαινο προσεγμένης δημιουργίας από τη διοργανώτρια Helexpo.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο