ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Η παρουσία του BIO Hellas στην 23η I.F.D.T.EX.

18.02.2010

Έκλεισε τις πύλες της η 23η Διεθνής Έκθεση ΤΡΟΦΙΜ?Ν – ΠΟΤ?Ν – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Η έκθεση λειτούργησε από 5-8/2/2010 στο Νέο –Υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Metropolitan Expo που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα αφού η αγορά βιολογικών προϊόντων δεν γνωρίζει κρίση, αντίθετα παρουσίασε σημαντική άνοδο τα τελευταία δύο χρόνια (93% αύξηση Πηγή: Κλαδική μελέτη ICAP Απρίλιος 2009). Πολλές εταιρείες επισκέφτηκαν το περίπτερο του BIO Hellas για να ενημερωθούν για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων ώστε να εκμεταλλευτούν την άνοδο που παρουσιάζει αυτή η αγορά.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων αλλά και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Με γραφεία σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και στις Ρουμανία, Βουλγαρία, το Ινστιτούτο BIO Hellas βρίσκεται κοντά στους πελάτες του.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο