ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

«Βιο-Κρητική Διατροφή» Ηράκλειο Κρήτης, 12 Απριλίου

11.04.2008

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την σημασία των βιολογικών προϊόντων στην Κρητική διατροφή διοργανώνεται στις Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη στον Άγιο Θωμά, το Σάββατο 12 Απριλίου 2008 στις 18:30.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Θεοδωσάκης Νικόλαος από την εταιρεία BioForum, η κα Σαμιώτη Φωτεινή, υπεύθυνη του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στο γραφείο της Κρήτης, η Dr Παπαδάκη Αγγελική διατροφολόγος της ομάδας του Καθηγητή Καφάτου στον Τομέα Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής, ο κ. Γρηγοράκης Δημήτριος της διατροφικής ζώνης του Antenna και ο κ. Στρατάκης Ξενοφών από τις ΑΓΡΟΙΚΙΕΣ και την Βιο-Κρητική διατροφή.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο