ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στην Ecolife 2008 – (16-19 Μαΐου, Αθλητικό Κέντρο Ξιφασκίας)

07.05.2008

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετέχει και το 2008 στην Ecolife, την μοναδική γενική έκθεση προϊόντων & υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο Β5 που βρίσκεται στην ενότητα Β «Βιολογικά Προϊόντα Διατροφής».

Η έκθεση ECOLIFE διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά στον άνετο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας από 16 έως 19 Μαΐου, ακολουθώντας τη γραμμή των προηγούμενων ετών στην παρουσίαση επιχειρήσεων και οργανώσεων Οικολογικού ενδιαφέροντος.

Η έκθεση ECOLIFE δίνει την ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό να γνωρίσει από κοντά τους εκθέτες, τα πράσινα προϊόντα και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας απολαμβάνοντας άρτια ενημέρωση σε ότι αφορά τις εξελίξεις στον τομέα της Οικολογίας και τη σημασία τους σε παγκόσμια κλίμακα. Προτάσεις για έναν ποιοτικό τρόπο ζωής με απλές εναλλακτικές επιλογές οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά του, προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές τόσο για το περιβάλλον όσο και για την υγεία του θα βοηθήσουν στην κατανόηση των επιλογών που προσφέρονται από τον ευρύτερο χώρο της Οικολογίας.

Η θεματολογία της ECOLIFE εκτείνεται σε 5 μεγάλες ενότητες:

  • Προϊόντα & Υπηρεσίες Γενικού Ενδιαφέροντος
  • Βιολογικά Προϊόντα Διατροφής
  • Υγεία, Ευεξία, Ομορφιά
  • Καθαρή & Ανανεώσιμη Ενέργεια
  • Οικολογική Δόμηση

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο