ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ χορηγός στο 22ο Παν. Συνέδριο Νέων Αγροτών

25.08.2015Με τίτλο «Αγροτική Επιχειρηματικότητα και Τοπική ανάπτυξη» και με σύνθημα «Τώρα στην κρίση, η γη μας δίνει λύση», ξεκινά τις εργασίες του στις 27 Αυγούστου 2015 το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, στα Νέα Μουδανιά του Δήμου Προποντίδας Χαλκιδικής.

Tο συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού. Συμμετέχουν περισσότεροι από 300 σύνεδροι – νέοι αγρότες από όλη την Ελλάδα καθώς και παρατηρητές από το εξωτερικό. Παράλληλα οργανώνεται και έκθεση γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ λαμβάνει ενεργά μέρος σε αυτόν τον ανοικτό και εποικοδομητικό διάλογο με νέους αγρότες, για έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της χώρας.

Ως χορηγός και ένθερμος υποστηρικτής του συνεδρίου το ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο σε κεντρικό σημείο στο χώρο, τα στελέχη του οποίου θα είναι στη διάθεση των νέων αγροτών αλλά και όλων των ενδιαφερόμενων, να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις πιστοποιήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα, τη βιολογική γεωργία & κτηνοτροφία αλλά και τις νέες προοπτικές & εξελίξεις στο κλάδο.

Παράλληλα στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων και ημερίδων του συνεδρίου, ο κος Κυριάκος Παλασίδης, Γεν. Διευθυντής του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ, το Σάββατο 29/08 θα κάνει μία παρουσίαση με θέμα τη Βιολογική Γεωργία, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων, την αυξανόμενη ζήτηση στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, καθώς επίσης και μια σύντομη περιγραφή των κανονισμών παραγωγής, ένταξης και πιστοποίησης στα Βιολογικά.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών τα τελευταία χρόνια με τις δράσεις της και τις συλλογικές δομές της συμμετέχει σε δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης, μεταφοράς τεχνογνωσίας, τεχνολογίας και καινοτομίας, αλλά και σε συνεργασίες εντός κι εκτός των συνόρων, σχεδιάζει πρακτικές και πολιτικές για την ανάδειξη των προοπτικών του κλάδου και την αντίστοιχη διάχυση της γνώσης και της εμπειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες

http://www.neoiagrotes.gr/

http://www.panigiris.gr/


Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο