ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ στον Αγροτικό Αύγουστο Χανίων 2015

27.08.2015

 

 

Η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, και το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων διοργανώνει και φέτος, για 17η χρονιά, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2015.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 με κεντρικό θέμα « Όταν η παράδοση πιστοποιείται » θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 28 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία 1866, στα Χανιά.

Ο κύκλος δράσεων περιλαμβάνει Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Ποιότητας, Βραδιά γευσιγνωσίας, ημερίδες με θέματα την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων, καθώς και Πολιτιστικές Βραδιές.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ με κεντρικό περίπτερο στο χώρο θα δώσει το παρών σε αυτή τη συνάντηση του αγροτικού & εμπορικού κόσμου της Κρήτης.

Παράλληλα στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων η κα Βασιλική Ρούση, Αναπ. Γενική. Διευθύντρια του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ, θα λάβει μέρος στη συζήτηση με θέματα την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/08 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο, στο 2108211940 & 2810 300297 ή με email στο info@bio-hellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.chania-cci.gr

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο