ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ στον Αγροτικό Αύγουστο Χανίων 2015

27.08.2015

 

 

Η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, και το Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων διοργανώνει και φέτος, για 17η χρονιά, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2015.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 με κεντρικό θέμα « Όταν η παράδοση πιστοποιείται » θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 28 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία 1866, στα Χανιά.

Ο κύκλος δράσεων περιλαμβάνει Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Ποιότητας, Βραδιά γευσιγνωσίας, ημερίδες με θέματα την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων, καθώς και Πολιτιστικές Βραδιές.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ με κεντρικό περίπτερο στο χώρο θα δώσει το παρών σε αυτή τη συνάντηση του αγροτικού & εμπορικού κόσμου της Κρήτης.

Παράλληλα στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων η κα Βασιλική Ρούση, Αναπ. Γενική. Διευθύντρια του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ, θα λάβει μέρος στη συζήτηση με θέματα την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/08 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο, στο 2108211940 & 2810 300297 ή με email στο info@bio-hellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://www.chania-cci.gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο