ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη CONTROL UNION

07.09.2016

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την CONTROL UNION. Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με στόχο την ανάπτυξη και προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών πιστοποίησης στην Ελληνική αγορά με τη σφραγίδα πιστοποίησης ενός φορέα με διεθνή αναγνωρισιμότητα.

 

Η CONTROL UNION είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πιστοποίησης παγκοσμίως. Μέσω ολοκληρωμένων λύσεων προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης και επιθεωρήσεων που καλύπτουν την εφοδιαστική αλυσίδα, το περιβάλλον, τη διαχείριση της ποιότητας και υπηρεσίες κ.α

 

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην ανάπτυξη συνδυασμένων υπηρεσιών με σκοπό τη προσφορά ολοκληρωμένων & καινοτόμων λύσεων πιστοποίησης για την Ελληνική αγορά, με διεθνή αναγνωρισιμότητα.

 

Στο πλαίσιο της σύμπραξης έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης, ελέγχου και πιστοποίησης ομάδας παραγωγών, σύμφωνα με το Πρότυπο USDA/NOP (του Υπουργείου Γεωργίας των Η.Π.Α.) για βιολογικά προιοντα που προορίζονται για την αγορά της Αμερικής και δεν καλύπτονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό περί βιολογικής γεωργίας.

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ με την εδραίωση της συνεργασίας με τη CONTROL UNION ενισχύει το κύκλο των διεθνών συνεργασιών του με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ανταποκρινόμενο στις διεθνείς εξελίξεις και την συνεχώς αυξανόμενη εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων.
 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο