ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Tο ΒΙΟ Ελλάς αναγνωρίζεται ως επίσημος φορέας πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας για

28.03.2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 27/03/2006
«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ»

Άλλη μια διεθνής αναγνώριση έρχεται να αναβαθμίσει την αξιοπιστία του συστήματος ελέγχου και πιστοποίησης του ΒΙΟ Ελλάς και κατ’ επέκταση των ελληνικών βιολογικών προϊόντων. Με την απόφαση 18-06/13-3-2006 του C.A.A.Q. (Conseil des Appellations Agroalimentaires du Québec) το ΒΙΟ Ελλάς αναγνωρίζεται ως επίσημος φορέας πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας για την αγορά του Καναδά.
Το ΒΙΟ Ελλάς με αυτό τον τρόπο δίνει διέξοδο στους 10000 ελεγχόμενους πελάτες του, παραγωγούς και μεταποιητές σε ακόμη μια δυναμική αγορά για τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα. Ήδη, προϊόντα που ελέγχονται και πιστοποιούνται από το ΒΙΟ Ελλάς διακινούνται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ελβετία, την Ιαπωνία, την Κορέα, σε χώρες της Μέσης Ανατολής καθώς και στις Η.Π.Α. όπου η πιστοποίηση των ελληνικών βιολογικών προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Naturland.
Η αναγνώριση του ΒΙΟ Ελλάς από τις Καναδικές αρχές έρχεται να κλείσει το τελευταίο κενό που υπήρχε έως σήμερα στις πιο ενδιαφέρουσες παγκόσμιες αγορές για τα βιολογικά προϊόντα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του C.A.A.Q.:

ή το site του ΒΙΟ Ελλάς:
http://www.bio-hellas.gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο