ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην FOODEXPO 2016

11.03.2016

 

 

Με εφαλτήριο την επιτυχία της έκθεσης το 2015, η FORUM A.E. προχωρά στη διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO. 

Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συγκεντρώνοντας τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας. Τα 22.000 τ.μ., οι 580 εκθέτες, οι 35.000 Έλληνες επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς και η αθρόα προσέλευση εκατοντάδων σημαντικών ξένων αγοραστών από 39 χώρες στη 2η FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2015, κατέδειξε την τεράστια δυναμική της έκθεσης. 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει το παρών στην FOOD EXPO 2016, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο κλάδο των τροφίμων και ποτών, με γνώμονα τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για τις υπηρεσίες πιστοποίησης και όλες τις εξελίξεις στο κλάδο των τροφίμων και ποτών. 

Επισκεφτείτε μας στο Stand F24 – Hall 3 

Προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα.

Στοιχεία επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ

Τηλ: 210 8211940

Email: info@bio-hellas.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο