ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην διεθνή έκθεση AGRA Βουλγαρίας

09.02.2017

 

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας στις 22-26 Φεβρουαρίου 2017 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση AGRA 2017 για τη γεωργία.

 

 

Η Διεθνές Γεωργική Έκθεση AGRA είναι ένα από τα πιο επιτυχημένο γεωργικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αποτελεί μια πλατφόρμα για τις κορυφαίες εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα, καθώς και για τους αγρότες και τους ειδικούς από τη Βουλγαρία και το εξωτερικό, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας.

Βασικά στοιχεία έκθεσης AGRA


Εκθέτες: 441 από 23 χώρες

Διεθνής Συμμετοχές: 65% περισσότερες ξένες εταιρείες

Επισκέπτες: 40 000 συνολικά επισκέπτες πάνω από 10 χώρες

Περισσότερες από 170 δημοσιεύσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει ενεργά σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την πιστοποίηση, τη Βιολογική Γεωργία και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Επισκεφτείτε μας στο Pavilion 2 – Stand 6.

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ

Γραφείο Βουλγαρίας: +359 32 260 656
Γραφείο Θεσ/κης: +30 2310 530252
Γραφείο Αθήνας: + 30 210 8211940

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.fair.bg/en/ 

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο