ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η διοργάνωση της Zootechnia 2017

07.02.2017

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου η 10η διοργάνωση της ZOOTECHNIA 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ, με εκατοντάδες επισκέπτες από επαγγελματίες κτηνοτρόφους, αντιπροσώπους εταιρειών αλλά και καταναλωτικό κοινό.

 

 

 

Εντυπωσιακή υπήρξε και η συμμετοχή του κοινού στην ενημερωτική ημερίδα για Το Νέο Πρόγραμμα της Βιολογικής Γεωργίας – Μέτρο 11 που διοργάνωσε το ΒΙΟΕΛΛΑΣ το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τη 10η διοργάνωση της έκθεσης.

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για την σωστή ανάπτυξη της Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας στη χώρα μας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο