ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στην 7η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας – 21 έως 23 Σεπτέμβρη 2007

10.09.2007

Η Οικολογική αυτή γιορτή αποτελεί Πανελλήνια πρωτοποριακή δραστηριότητα στο είδος της. Πραγματοποιείται ύστερα από την πανθομολογούμενη επιτυχία των έξι προηγούμενων και προσελκύει, εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Η γιορτή περιλαμβάνει εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων, ειδών χειροτεχνίας και έκθεση περιβαλλοντικών και οικολογικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από πλειάδα παράλληλων εκδηλώσεων.

Η 7η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας είναι αφιερωμένη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που σημαίνει ότι μεταξύ των άλλων και στην καθιερωμένη ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-9-07, κυρίαρχη θέση στη θεματολογία έχουν η διαχείριση υδάτινων πόρων, βιοκαύσιμα, αιολική ενέργεια, φωτοβολταϊικά τόξα.

Και εφέτος η Οικολογική Γιορτή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα είναι εκεί για να εξυπηρετεί καταναλωτές και παραγωγούς. Έντυπο πληροφοριακό υλικό καθώς και δώρα σας περιμένουν στο περίπτερο μας.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο