ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς στη 12η Πανέβρια στις Φέρες 12-15 Σεπ. 2007

31.08.2007

Η αγροτική έκθεση που γίνεται στις Φέρες του νομού Έβρου διοργανώνεται από το 1996 και αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Σε στεγασμένο χώρο θα φιλοξενηθούν 50 εκθέτες (παραγωγοί, μεταποιητές τοπικών προϊόντων, υπηρεσίες, βιομηχανικά υλικά, κ.α) ενώ τα μηχανήματα και οι κατασκευές θα εκτίθενται στον περιβάλλοντα υπαίθριο χώρο.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεση και το περίπτερο μας (Νο 7 και 9 στον στεγασμένο χώρο). Θα είμαστε εκεί για να σας εξυπηρετήσουμε για ότι έχει σχέση με την βιολογική γεωργία.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο