ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στο Συνέδριο Εξαγωγών MADE IN GREECE

12.11.2013

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετέχει στο Συνέδριο Εξαγωγών που διοργανώνεται από την Metropolitan Events και θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2013 .

Το Συνέδριο Εξαγωγών απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και θέλουν να αναπτύξουν εξαγωγική δράση και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά.
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι κρατικών φορέων, μέλη Συνδέσμων και Οργανισμών, καθώς και εταιρείες από το χώρο του Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών υπηρεσιών, εξαγωγών, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών. Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 14 αγορές του εξωτερικού, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.Σε συνεργασία με τα διμερή επιμελητήρια και όλους τους αρμόδιους εγχώριους φορείς, θα πραγματοποιηθούν ανοικτοί διάλογοι και ομιλίες προκειμένου να δοθεί στους επισκέπτες η δυνατότητα να υποβάλλουν εξειδικευμένα ερωτήματα για τις συγκεκριμένες αγορές και για κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες.

Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά όλα τα θέματα που αφορούν τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές στην Αίθουσα 4 – Περίπτερο Β28.Είσοδο Δωρεάν στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον εγγραφείτε στο site του συνεδρίου στην ιστοσελίδα : http://conference.madeingreeceexpo.com/gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο