ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην έκθεση Agrotica 2014

07.01.2014

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συµµετέχει και φέτος στην 25η ?ιεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανηµάτων, Εξοπλισµού & Εφοδίων «Agrotica 2014» που θα πραγµατοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014 στο ?ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 25η AGROTICA αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες συναντήσεις του αγροτικού κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη και προσελκύει τις σηµαντικότερες επιχειρήσεις της αγροτικής παραγωγής. Την έκθεση θα επισκεφτούν εµπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα πραγµατοποιηθούν για µία ακόµη φορά εξειδικευµένα συνέδρια, ηµερίδες και εκδηλώσεις για να καταγράφουν οι νεότερες εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή.

Ελάτε να γνωριστούµε και να συζητήσουµε από κοντά όλα τα θέµατα που αφορούν τις πιστοποιήσεις και τις νέες προοπτικές στο Περίπτερο 2 – Σταντ 23.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στο επίσηµο site:

http://www.helexpo.gr

?ωρεάν Είσοδος

Όλοι οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία µας για να προµηθευτούν πρόσκληση. 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο