ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην έκθεση AGRA 2011 στη Βουλγαρία

24.02.2011

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας 9-13 Μαρτίου 2011 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση για τη γεωργία AGRA 2011.

Η έκθεση AGRA συγκεντρώνει κάθε χρόνο την προσοχή των βουλγάρικων και ξένων αγροτικών επιχειρήσεων. Το πιο επιτυχημένο αγροτικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αποτελεί ένα μέσο προβολής των νέων επιτευγμάτων και μια πυξίδα για τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο.

Η AGRA είναι ένα ισχυρό μέσο πληροφόρησης που συνδέει την επιστήμη με την παραγωγή και τους παραγωγούς με τους καταναλωτές.

Εκθέτες και επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέες ιδέες και να δημιουργήσουν επιχειρηματικές επαφές, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, τα σεμινάρια, τα συνέδρια και οι παρουσιάσεις συμβάλλουν στην υψηλή αποτελεσματικότητα του φόρουμ.

Η έκθεση AGRA είναι εγκεκριμένη εκδήλωση από το UFI (Global Association of the Exhibition Industry) από το 1995. Αυτή είναι μια αναγνώριση για την ποιότητα και το κύρος της έκθεσης.
Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου στο Περίπτερο 13 – Σταντ K3 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία.
 

Δωρεάν Είσοδος

Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον εγγραφείτε στο site της έκθεσης στην ιστοσελίδα http://onlinereg.fair.bg/?pg=registernew και εκτυπώσετε την παρούσα πρόσκληση.

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία μας για να προμηθευτείτε πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο