ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην έκθεση AGRA 2011 στη Βουλγαρία

24.02.2011

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Plovdiv της Βουλγαρίας 9-13 Μαρτίου 2011 διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση για τη γεωργία AGRA 2011.

Η έκθεση AGRA συγκεντρώνει κάθε χρόνο την προσοχή των βουλγάρικων και ξένων αγροτικών επιχειρήσεων. Το πιο επιτυχημένο αγροτικό φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αποτελεί ένα μέσο προβολής των νέων επιτευγμάτων και μια πυξίδα για τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο.

Η AGRA είναι ένα ισχυρό μέσο πληροφόρησης που συνδέει την επιστήμη με την παραγωγή και τους παραγωγούς με τους καταναλωτές.

Εκθέτες και επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέες ιδέες και να δημιουργήσουν επιχειρηματικές επαφές, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, τα σεμινάρια, τα συνέδρια και οι παρουσιάσεις συμβάλλουν στην υψηλή αποτελεσματικότητα του φόρουμ.

Η έκθεση AGRA είναι εγκεκριμένη εκδήλωση από το UFI (Global Association of the Exhibition Industry) από το 1995. Αυτή είναι μια αναγνώριση για την ποιότητα και το κύρος της έκθεσης.
Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου στο Περίπτερο 13 – Σταντ K3 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία.
 

Δωρεάν Είσοδος

Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον εγγραφείτε στο site της έκθεσης στην ιστοσελίδα http://onlinereg.fair.bg/?pg=registernew και εκτυπώσετε την παρούσα πρόσκληση.

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία μας για να προμηθευτείτε πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο