ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην Agrotica 2010

14.01.2010

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης 3-7 Φεβρουαρίου 2010 διεξάγεται η Agrotica 2010, η 23η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων που είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στην Ν.Α. Ευρώπη. Η έκθεση αποτελεί τόπο συνάντησης των εκθετών από την εσωτερική αγορά και από 30 χώρες, με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προωθεί την ενημέρωση, την τεχνολογία και τη νέα προοπτική στους κλάδους της Γεωργίας.

Συνεπής στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια από όλο τον κόσμο.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτή την σημαντική συνάντηση του αγροτικού κόσμου. Το BIO Hellas θα βρίσκεται στο Περίπτερο 2 στα Σταντ 30-31-32 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν την βιολογική γεωργία/κτηνοτροφία.

Δωρεάν Είσοδος

Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον έχετε προεγγραφεί. Μπορείτε να προεγγραφείτε με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:

  1. Τηλεφωνώντας στα 800 800 4040 ή στο 2310 291208
  2. Στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/registration

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να προεγγραφείτε τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα προεγγραφής (που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Agrotica στην Helexpo) και να την αποστείλετε 10 μέρες πριν από την έκθεση ταχυδρομικά στην Agrotica ή με FAX στο 2310 292 333.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο