ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του ΒΙΟ Ελλάς στο συνέδριο IMIC 2012 με θέμα «Τουρισμός & γαστρονομία στο Προσκήνιο»

30.01.2012

Για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς έχει την τιμή να συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του συνεδρίου IMIC 2012 που θα επικεντρωθεί φέτος στο επίκαιρο θέμα «Τουρισμός & γαστρονομία στο Προσκήνιο».

Την ομιλία με θέμα «Η βιολογική καλλιέργεια και το Πρότυπο ΒΙΟ Kouzina στην υπηρεσία της Γαστρονομίας και του Τουρισμού» θα παρουσιάσει η κα Βασιλική Ρούση, Υπεύθυνη Πιστοποίησης Συστημάτων Διεθνών και Ιδιωτικών Προτύπων του ΒΙΟ Ελλάς.

Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IMIC 2012 – ένα νόστιμο συνέδριο
το μεγάλο θέμα «Τουρισμός και Γαστρονομία» θα επικεντρωθεί φέτος το συνέδριο στις 15-16 Φεβρουαρίου, δίνοντας συνέχεια στην περυσινή εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση με τίτλο «Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού». Πέρυσι μια πλειάδα πολύ άξιων ομιλητών φώτισε το ζήτημα από πολλές πλευρές και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διατύπωσε το όραμα: Τη σύνδεση της Γαστρονομίας με τον Τουρισμό. Φέτος θα επιχειρήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να ανοίξουμε δρόμους για εφαρμογές μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ομιλητές θα είναι όπως πάντα οι καλύτεροι και το υλικό που ετοιμάζουν είναι μοναδικό. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν γνώση πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη. Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα. Δείτε περισσότερα
εδώ.

 

 

 

 

 

http://imic2012.conferences.gr/index.php?id=6565&L=1

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο