ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Συμμετοχή του ΒΙΟ Ελλάς στο συνέδριο IMIC 2012 με θέμα «Τουρισμός & γαστρονομία στο Προσκήνιο»

30.01.2012

Για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς έχει την τιμή να συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του συνεδρίου IMIC 2012 που θα επικεντρωθεί φέτος στο επίκαιρο θέμα «Τουρισμός & γαστρονομία στο Προσκήνιο».

Την ομιλία με θέμα «Η βιολογική καλλιέργεια και το Πρότυπο ΒΙΟ Kouzina στην υπηρεσία της Γαστρονομίας και του Τουρισμού» θα παρουσιάσει η κα Βασιλική Ρούση, Υπεύθυνη Πιστοποίησης Συστημάτων Διεθνών και Ιδιωτικών Προτύπων του ΒΙΟ Ελλάς.

Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IMIC 2012 – ένα νόστιμο συνέδριο
το μεγάλο θέμα «Τουρισμός και Γαστρονομία» θα επικεντρωθεί φέτος το συνέδριο στις 15-16 Φεβρουαρίου, δίνοντας συνέχεια στην περυσινή εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση με τίτλο «Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού». Πέρυσι μια πλειάδα πολύ άξιων ομιλητών φώτισε το ζήτημα από πολλές πλευρές και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διατύπωσε το όραμα: Τη σύνδεση της Γαστρονομίας με τον Τουρισμό. Φέτος θα επιχειρήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να ανοίξουμε δρόμους για εφαρμογές μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ομιλητές θα είναι όπως πάντα οι καλύτεροι και το υλικό που ετοιμάζουν είναι μοναδικό. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν γνώση πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη. Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα. Δείτε περισσότερα
εδώ.

 

 

 

 

 

http://imic2012.conferences.gr/index.php?id=6565&L=1

 

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο