ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει σε ενημερωτική ημερίδα για τη Βιολογική Γεωργία στο Δ. Παλαμά Ν. Καρδίτσας

31.01.2012

Το ΒΙΟ Ελλάς συμμετέχει μέσω εισήγησης εκπροσώπου του, στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Παλαμά Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, με θέμα:

“Πρόγραμμα Βιολογικής γεωργίας -όροι και Προϋποθέσεις ένταξης”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο