ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς- Αποστολή Βιολογικών Ζωοτροφών στην Ηλεία

03.10.2007

Σε συνέχεια των μέτρων που πήρε το Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς για τους πυρόπληκτους αγρότες η προσπάθεια στήριξης των αγροτών συνεχίζεται. Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συγκέντρωσε και μετέφερε βιολογικές ζωοτροφές στους δεκαπέντε πυρόπληκτους βιοκαλλιεργητές κτηνοτρόφους των περιοχών Ανδρίτσαινας, Αλιφείρας και Πλατιάνας.

Τις ζωοτροφές προσέφεραν βιοκαλλιεργητές της Αιτωλοακαρνανίας (από το δημοτικό διαμέρισμα Καλύβια Αγρινίου) επιδεικνύοντας υψηλό πνεύμα συναδελφικότητας. Συνολικά η ποσότητα ζωοτροφών που μοιράστηκε είναι τριακόσια δέματα ξηρού χόρτου μηδικής και χίλια πεντακόσια κιλά αραβόσιτου βιολογικής καλλιέργειας.

Στην διαδικασία παράδοσης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της Ανδρίτσαινας Τρύφωνας Αθανασόπουλος και ο επιθεωρητής Ν. Ηλείας του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς Γιάννης Μαυροειδής.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς ευχαριστεί τους βιοκαλλιεργητές της Αιτωλοακαρνανίας για την προσφορά τους και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει της προσπάθειες στήριξης των πυρόπληκτων βιοκαλλιεργητών.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο