ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς- Αποστολή Βιολογικών Ζωοτροφών στην Ηλεία

03.10.2007

Σε συνέχεια των μέτρων που πήρε το Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς για τους πυρόπληκτους αγρότες η προσπάθεια στήριξης των αγροτών συνεχίζεται. Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συγκέντρωσε και μετέφερε βιολογικές ζωοτροφές στους δεκαπέντε πυρόπληκτους βιοκαλλιεργητές κτηνοτρόφους των περιοχών Ανδρίτσαινας, Αλιφείρας και Πλατιάνας.

Τις ζωοτροφές προσέφεραν βιοκαλλιεργητές της Αιτωλοακαρνανίας (από το δημοτικό διαμέρισμα Καλύβια Αγρινίου) επιδεικνύοντας υψηλό πνεύμα συναδελφικότητας. Συνολικά η ποσότητα ζωοτροφών που μοιράστηκε είναι τριακόσια δέματα ξηρού χόρτου μηδικής και χίλια πεντακόσια κιλά αραβόσιτου βιολογικής καλλιέργειας.

Στην διαδικασία παράδοσης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της Ανδρίτσαινας Τρύφωνας Αθανασόπουλος και ο επιθεωρητής Ν. Ηλείας του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς Γιάννης Μαυροειδής.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς ευχαριστεί τους βιοκαλλιεργητές της Αιτωλοακαρνανίας για την προσφορά τους και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει της προσπάθειες στήριξης των πυρόπληκτων βιοκαλλιεργητών.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο