ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

2η Ετήσια Συνάντηση Παραγωγικών Φορέων στον τομέα της Bιολογικής Καταπολέμησης Φυτικών Ασθενειών

12.10.2007

Η 2η Ετήσια Συνάντηση Παραγωγικών Φορέων στον τομέα της Bιολογικής Καταπολέμησης Φυτικών Ασθενειών (ABIM-Lucerne 2007, www.abim-lucerne.ch), θα λάβει χώρα στις 22-23 Οκτωβρίου 2007, στη Λουκέρνη (Ελβετία). Η συνάντηση διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Παραγωγών Προϊόντων Βιο-Ελέγχου (International Biocontrol Manufacturers Association, IBMA, www.ibma.ch) και το Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιολογικής Γεωργίας FIBL (www.fibl.org), για δεύτερη συνεχή χρονιά – μετά από την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση.

Δείτε:
Το πρόγραμμα του συνεδρίου: www.abim-lucerne.ch/documents/abim-programme.pdf
Τη λίστα των εταιρειών/ οργανισμών, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή: www.abim-lucerne.ch/documents/list-of-participants2007.pdf
Στο πλαίσιο του παραπάνω συνεδρίου, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ www.help-forward.gr, μέλος του Δικτύου των Innovation Relay Centres(IRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με το γραφείο IRC της Δυτικής Ελβετίας (IRC SOFRAA), δίνει προστιθέμενη αξία στη συμμετοχή Ελληνικών εταιρειών, διαμεσολαβώντας για την πραγματοποίηση διμερών συναντήσεων με ξένες εταιρείες και οργανισμούς. Η συμμετοχή στις διμερείς συναντήσεις, μπορεί να σας εξασφαλίσει:
– εντοπισμό νέων προϊόντων βιολογικής φυτοπροστασίας, από όλο τον κόσμο
– προώθηση των προϊόντων/ τεχνογνωσίας που έχετε αναπτύξει
– δυνατότητα προσέγγισης νέων πελατών και συνεργατών.


Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τις διμερείς συναντήσεις είναι η Τρίτη 16 Οκτωβρίου.
Μπορείτε να επικοινωνείτε για αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και για τον αναλυτικό κατάλογο με τα προφίλ των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση με την κα.:

Ρόζα Γ. Καρδαρά
Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος, MBA
Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ IRC HELP-FORWARD
Ζαλοκώστα 4
106 71 Αθήνα
Τηλ.: 210 3607690,
απευθείας: 210 3608057
Fax: 210 3636109
e-mail: rosa@help-forward.gr
web: www.help-forward.gr

* Δίκτυο ΠΡΑΞΗ: Μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ)

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο