ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

2η Ετήσια Συνάντηση Παραγωγικών Φορέων στον τομέα της Bιολογικής Καταπολέμησης Φυτικών Ασθενειών

12.10.2007

Η 2η Ετήσια Συνάντηση Παραγωγικών Φορέων στον τομέα της Bιολογικής Καταπολέμησης Φυτικών Ασθενειών (ABIM-Lucerne 2007, www.abim-lucerne.ch), θα λάβει χώρα στις 22-23 Οκτωβρίου 2007, στη Λουκέρνη (Ελβετία). Η συνάντηση διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Παραγωγών Προϊόντων Βιο-Ελέγχου (International Biocontrol Manufacturers Association, IBMA, www.ibma.ch) και το Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιολογικής Γεωργίας FIBL (www.fibl.org), για δεύτερη συνεχή χρονιά – μετά από την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση.

Δείτε:
Το πρόγραμμα του συνεδρίου: www.abim-lucerne.ch/documents/abim-programme.pdf
Τη λίστα των εταιρειών/ οργανισμών, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή: www.abim-lucerne.ch/documents/list-of-participants2007.pdf
Στο πλαίσιο του παραπάνω συνεδρίου, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ www.help-forward.gr, μέλος του Δικτύου των Innovation Relay Centres(IRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με το γραφείο IRC της Δυτικής Ελβετίας (IRC SOFRAA), δίνει προστιθέμενη αξία στη συμμετοχή Ελληνικών εταιρειών, διαμεσολαβώντας για την πραγματοποίηση διμερών συναντήσεων με ξένες εταιρείες και οργανισμούς. Η συμμετοχή στις διμερείς συναντήσεις, μπορεί να σας εξασφαλίσει:
– εντοπισμό νέων προϊόντων βιολογικής φυτοπροστασίας, από όλο τον κόσμο
– προώθηση των προϊόντων/ τεχνογνωσίας που έχετε αναπτύξει
– δυνατότητα προσέγγισης νέων πελατών και συνεργατών.


Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τις διμερείς συναντήσεις είναι η Τρίτη 16 Οκτωβρίου.
Μπορείτε να επικοινωνείτε για αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και για τον αναλυτικό κατάλογο με τα προφίλ των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση με την κα.:

Ρόζα Γ. Καρδαρά
Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος, MBA
Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ IRC HELP-FORWARD
Ζαλοκώστα 4
106 71 Αθήνα
Τηλ.: 210 3607690,
απευθείας: 210 3608057
Fax: 210 3636109
e-mail: rosa@help-forward.gr
web: www.help-forward.gr

* Δίκτυο ΠΡΑΞΗ: Μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ)

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο