ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

        • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

          Generic selectors
          Exact matches only
          Search in title
          Search in content
          Post Type Selectors

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

12.01.2007

Στο πλαίσιο των περιφερειακών εκδηλώσεων που οργανώνει το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 17.00, ημερίδα με θέμα: «Βιολογική Γεωργία: Πολιτικές, Προβλήματα, Προοπτικές».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν 3 ομιλίες από εκπροσώπους των οργανισμών πιστοποίησης – μέλη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, τις οποίες θα παρακολουθήσουν βιοκαλλιεργητές και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων στο τηλέφωνο: 2310 539817, εσωτ.:205.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο