ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

23.03.2007

Το Ινστιτούτο Ελέγχου και Πιστοποίησης ΒΙΟ Ελλάς, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, εξασφάλισε τη δυνατότητα εξαγωγής των ελληνικών βιολογικών προϊόντων που φέρουν το σήμα ΒΙΟ Ελλάς στην αγορά της Σουηδίας.

Το ΒΙΟ Ελλάς αναγνωρίζεται ως φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων τόσο από την KRAV όσο και την αγορά των βιολογικών προϊόντων τις Σουηδίας (Certification/Inspection Bodies recognized by Aranea Certifiering AB).

Ακόμη και όταν πρόκειται για τη χρήση του σήματος της ίδιας της KRAV, το ΒΙΟ Ελλάς αποτελεί εξουσιοδοτημένο φορέα επιθεώρησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της KRAV για μονάδες φυτικής παραγωγής, ζωικής παραγωγής και μεταποίησης/τυποποίησης. Η πιστοποίηση δίνεται από τον πιστοποιητικό φορέα της Σουηδίας Aranea Certifiering.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον εορτασμό της Ημερας Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε. “Παράγω Βιολογικά”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αδρόγεω, αιθ.Μανώλης Καρέλλης 30/9/2023 και ώρα 9:30πμ – 2:30μμ. (δείτε την πρόσκληση πατώντας περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Μετάβαση στο περιεχόμενο