ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

23.03.2007

Το Ινστιτούτο Ελέγχου και Πιστοποίησης ΒΙΟ Ελλάς, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, εξασφάλισε τη δυνατότητα εξαγωγής των ελληνικών βιολογικών προϊόντων που φέρουν το σήμα ΒΙΟ Ελλάς στην αγορά της Σουηδίας.

Το ΒΙΟ Ελλάς αναγνωρίζεται ως φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων τόσο από την KRAV όσο και την αγορά των βιολογικών προϊόντων τις Σουηδίας (Certification/Inspection Bodies recognized by Aranea Certifiering AB).

Ακόμη και όταν πρόκειται για τη χρήση του σήματος της ίδιας της KRAV, το ΒΙΟ Ελλάς αποτελεί εξουσιοδοτημένο φορέα επιθεώρησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της KRAV για μονάδες φυτικής παραγωγής, ζωικής παραγωγής και μεταποίησης/τυποποίησης. Η πιστοποίηση δίνεται από τον πιστοποιητικό φορέα της Σουηδίας Aranea Certifiering.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο