ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

23.03.2007

Το Ινστιτούτο Ελέγχου και Πιστοποίησης ΒΙΟ Ελλάς, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, εξασφάλισε τη δυνατότητα εξαγωγής των ελληνικών βιολογικών προϊόντων που φέρουν το σήμα ΒΙΟ Ελλάς στην αγορά της Σουηδίας.

Το ΒΙΟ Ελλάς αναγνωρίζεται ως φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων τόσο από την KRAV όσο και την αγορά των βιολογικών προϊόντων τις Σουηδίας (Certification/Inspection Bodies recognized by Aranea Certifiering AB).

Ακόμη και όταν πρόκειται για τη χρήση του σήματος της ίδιας της KRAV, το ΒΙΟ Ελλάς αποτελεί εξουσιοδοτημένο φορέα επιθεώρησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της KRAV για μονάδες φυτικής παραγωγής, ζωικής παραγωγής και μεταποίησης/τυποποίησης. Η πιστοποίηση δίνεται από τον πιστοποιητικό φορέα της Σουηδίας Aranea Certifiering.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο