ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BIOL

26.03.2007

BIOL 2007

Για 12η συνεχή χρονιά, ανοίγει και φέτος τις πύλες του, ο διεθνής καταξιωμένος διαγωνισμός Βιολογικών Έξτρα παρθένων Ελαιόλαδων, ο οποίος ως γνωστό τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μπάρι της Ιταλίας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι νέες συμμετοχές που ως συνήθως επιφυλάσσουν εκπλήξεις, όχι μόνο γιά την ποιότητα των βιολογικών ελαιόλαδων που συμμετέχουν, αλλά και για την προέλευση τους, η οποία κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με εξαιρετικά ελαιόλαδα περιοχών της υδρογείου, που πριν λίγα χρόνια δεν φανταζόμαστε ούτε ότι γνωρίζουν το ελαιόλαδο ως τρόφιμο.

Οι παραγωγοί – τυποποιητές και ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται απ΄ ευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.premiobiol.it , είτε να έλθουν σε επαφή με τον κο Β. Καμβύση (τηλ. 6974085205), μέλος της διεθνούς επιτροπής βραβείων, για την Ελληνική συμμετοχή και επίσης προώθηση απ΄ ευθείας στην τελική φάση του διαγωνισμού, μετά από την γνωστή Ελληνική διοργάνωση ‘biolhellas’ που και φέτος φιλοξενείται από τον ΣΕΒΙΤΕΛ, και θα διεξαχθεί τέλη Μαρτίου, με προσκεκλημένους ειδικούς Έλληνες και ξένους πιστοποιημένους γευσιγνώστες Βιολογικών και ΠΟΠ ελαιόλαδων.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν και εφέτος είναι τα εξής:

  • ΒΙΟL, στο καλύτερο τυποποιημένο Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Παραγωγού,
  • ΒΙΟLPACK, στην καλύτερη τυποποιημένη συσκευασία-φιάλη-ετικέτα-σχεδιασμό αλλά και πληρέστερη επισήμανση, Βιολογικού extra προϊόντος.
  • BIOLBLENDED, στο καλύτερο βιολογικό extra virgin blend, βεβαιωμένης προέλευσης και ποιότητας, τυποποιημένο από απλούς εμφιαλωτές (μη παραγωγούς), είτε αλυσίδες διανομής και εμπορίας.
  • Βραβεία εξαιρετικών βιολογικών ελαιόλαδων που διακρίνονται ανά περιοχή ή/και χώρα προέλευσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συσκευασίες που θα πρέπει να υποβληθούν είναι 5*750 ml ανα τύπο/μάρκα που συμμετέχει, είτε 4*1 lt κλπ. Οπωσδήποτε πρέπει να είναι 4 ακέραιες συσκευασίες.

Γραφεία ΣΕΒΙΤΕΛ : Ξενοφώντος 15α , 105 57, Αθήνα. τηλ. 2103238856

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο