ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Επιτυχής Πραγματοποίηση Ημερίδας για την Αιγοπροβατοτροφία της Ν. Ευβοίας

30.07.2007

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα << Η Αιγοπροβατοτροφία και τα Γαλακτομικά Προϊόντα της Ν. Εύβοιας, Δυνατότητες – Προοπτικές>>. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2007 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα στην Κάρυστο, με πληθώρα σημαντικών ομιλητών, συμπεριλαμβανομένου στελέχους του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς. Την Ημερίδα τίμησαν με την συμμετοχή τους οι:

κ. Σιμώσης Παναγιώτης – Πρ. Επιμελητηρίου Ευβοίας.

κ. Κυριάκης Σπύρος – Πρ. ΕΘΙΑΓΕ.

κ. Σαμψών Σταμάτης – Γεωπόνος, Στέλεχος ΒΙΟ Ελλάς.

κ. Πανονίδης Γρηγόρης – Γεωπόνος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

κα. Βρανάκη Γιάννα – Προϊσταμένη Δ/νσης Βιολογικής Γεωργίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

κ. Λαδογιάννης Νίκος – Στέλεχος Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ν. Ευβοίας.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο