ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Ενημέρωση για διευκρινίσεις στην διαδικασία πληρωμών των αγροπεριβαλλοντικών μέτρων του άξονα 3 του

27.07.2007

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς σας ενημερώνει για διευκρινίσεις στην διαδικασία πληρωμών των αγροπεριβαλλοντικών μέτρων του άξονα 3 του ΕΠΑΑ (αφορά διαφορές χαρτογραφικών).

Ειδικότερα για περιπτώσεις βιολογικής γεωργίας όπου οι υπογραφείσες συμβάσεις των δικαιούχων με αγροτεμάχια ελαιοκαλλιέργειας έγιναν μέχρι 15.5.2006 με βάση την ολική έκταση των αγροτεμαχίων, η διασταύρωση των χαρτογραφικών υποβάθρων θα γίνεται με την ολική έκταση της ενιαίας αίτησης και η καταβολή της ενίσχυσης θα γίνεται με βάση την επιλέξιμη έκταση (ελαιοκομικό εκτάριο). Στην περίπτωση που η ολική έκταση της ενιαίας αίτησης είναι ίδια με την έκταση της υπογραφείσας σύμβασης δεν εφαρμόζονται κυρώσεις.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο