ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στην BioFach 2008

26.02.2008

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς συμμετείχε στην BIO Fach, την σημαντικότερη εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων στον κόσμο, στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας, υπό την στέγη του ΟΠΕ (Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών).

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την προσπάθεια των Ελλήνων εξαγωγέων καθώς όλο και περισσότερες Ελληνικές εταιρείες βιολογικών τροφίμων προσανατολίζονται σε αγορές του εξωτερικού για την διάθεση των προϊόντων τους.

Το ΒΙΟ Ελλάς προσφέρει ήδη υπηρεσίες πιστοποίησης βιολογικής Γεωργίας με πρότυπα άλλων χωρών. Ποιο συγκεκριμένα προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα:

  • Naturland (ιδιωτικό πρότυπο)
  • JAS (πρότυπο Ιαπωνίας)
  • BIOSUISSE (πρότυπο Ελβετίας)
  • KRAV (πρότυπο Σουηδίας)
  • USDA/NOP (πρότυπο ΗΠΑ)
  • CAAQ (πρότυπο Καναδά)

Τα προϊόντα που φέρουν την σήμανση του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, εξασφαλίζουν πρόσβαση σαν βιολογικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το σήμα ποιότητας του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τελικό καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο