ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

ECOLIFE 2008 – Έκπτωση για τους συνεργάτες του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς (16-19 Μαΐου)

25.03.2008

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετέχει και το 2008 στην ECOLIFE.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς σε συνεργασία με την PRINT ALL, την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση οικολογικών και βιολογικών προϊόντων ECOLIFE 2008, εξασφάλισε 20% έκπτωση για τους πελάτες του. Επίσης εξασφάλισε την δυνατότητα για ελάχιστο χώρο 6 Τετρ. Μέτρων περιπτέρου.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους, να προβληθούν και να παρουσιάσουν τα βιολογικά προϊόντα τους. Στόχος είναι να υπάρξει δυναμική παρουσία που θα συντελέσει στην αύξηση των καταναλωτών βιολογικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την PRINT ALL

κα Μαριλένα Τσιράκογλου

Τ: 210 3845344 (εσωτ. 109)

info@ecolife.gr

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο