ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Από Πέμπτη 29/03/2012 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων πληρωμής του Μέτρου 132 – συμμετοχή σε συστήματα

28.03.2012

Από Πέμπτη 29 Μαρτίου ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων πληρωμής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων για το Μέτρο 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων». Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων πληρωμής είναι 30 ημέρες (έως και Παρασκευή 27/4/2012).

Δικαιούχοι του Μέτρου 132, ήταν παραγωγοί οι οποίοι εφαρμόζουν Βιολογική Γεωργία (σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Καν. (ΕΚ) 834/2007), παραγωγοί ενταγμένοι στο Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Φυτική Παραγωγή (AGRO 2.1- AGRO 2.2) και, τέλος, παραγωγοί ενταγμένοι στο Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας του χοίρειου κρέατος (AGRO 3).

Βρείτε εδώ τα σχετικά με το Μέτρο 132 έγγραφα:

1. Την Ανακοίνωση έναρξης υποβολής αιτήσεων πληρωμής.

2. Λοιπά έγγραφα του Μέτρου [Οδηγός Εφαρμογής του μέτρου 132 (Ι και ΙΙ), Αίτηση Πληρωμής, ΥΑ 1720_03/07/09, ΥΑ 14813-2011 _(ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ), Έντυπο Επιτόπιου Ελέγχου].

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο