Για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς έχει την τιμή να συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του συνεδρίου IMIC 2012 που θα επικεντρωθεί φέτος στο επίκαιρο θέμα «Τουρισμός & γαστρονομία στο Προσκήνιο».
Την ομιλία με θέμα «Η βιολογική καλλιέργεια και το Πρότυπο ΒΙΟ Kouzina στην υπηρεσία της Γαστρονομίας και του Τουρισμού» θα παρουσιάσει η κα Βασιλική Ρούση, Υπεύθυνη Πιστοποίησης Συστημάτων Διεθνών και Ιδιωτικών Προτύπων του ΒΙΟ Ελλάς.
Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες:
IMIC 2012 – ένα νόστιμο συνέδριο το μεγάλο θέμα «Τουρισμός και Γαστρονομία» θα επικεντρωθεί φέτος το συνέδριο στις 15-16 Φεβρουαρίου, δίνοντας συνέχεια στην περυσινή εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση με τίτλο «Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού». Πέρυσι μια πλειάδα πολύ άξιων ομιλητών φώτισε το ζήτημα από πολλές πλευρές και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διατύπωσε το όραμα: Τη σύνδεση της Γαστρονομίας με τον Τουρισμό. Φέτος θα επιχειρήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να ανοίξουμε δρόμους για εφαρμογές μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ομιλητές θα είναι όπως πάντα οι καλύτεροι και το υλικό που ετοιμάζουν είναι μοναδικό. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν γνώση πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη. Τα στρογγυλά τραπέζια για το «Ελληνικό Πρωινό», τον «Οινοτουρισμό» και την «Επικοινωνία της Γαστρονομίας» θα έχουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα. Δείτε περισσότερα εδώ. |
http://imic2012.conferences.gr/index.php?id=6565&L=1