ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Τροποποίηση-Παράταση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διετή Παράταση των σε ισχύ Συμβάσεων

20.12.2011

Το ΥΑΑ&Τ στα πλαίσια εφαρμογής του μέτρου 2.1.4 (βιολογική γεωργία), εξέδωσε «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διετή Παράταση των σε ισχύ Συμβάσεων.

 

Σύμφωνα με την νέα αυτή πρόσκληση για τη διετή παράταση:

1. Δίνεται η δυνατότητα σε δικαιούχους που διαθέτουν αγροτεμάχια στα οποία έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης και ταυτόχρονα άλλα αγροτεμάχια στα οποία δεν έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης μέχρι και την ημερομηνία δημοσιοποίησης της παρούσας πρόσκλησης, είτε να υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διετή παράταση μόνο για τα αγροτεμάχια για τα οποία δεν έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης είτε να υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης στο πλαίσιο της πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες εντάξεις δικαιούχων πενταετούς διάρκειας μόνο για τα αγροτεμάχια για τα οποία έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης.

2. Δίνεται η δυνατότητα ένταξης, υπό προϋποθέσεις, στο πρόγραμμα της διετούς παράτασης δικαιούχων πυρόπληκτων περιοχών από τις πυρκαγιές του 2007 (για τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας, βλ. συν. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος).

3. Παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης έως 30/12/2011.

 

Βρείτε εδώ την τροποποιημένη πρόσκληση για διετή παράταση.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο