ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ” 2017

25.09.2017

 

 

 

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει στη δεύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί στo κτίριο Φραγκίστα στο 4Ο χλμ Άργους-Ναυπλίου, στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Αργους Μυκηνών από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2017.

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν ο αγροτοδιατροφικός τομέας, ενώ θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς της Πελοποννήσου. Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 260 εκθέτες με στόχο τη διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργασιών και την οικονομική ανάπτυξη.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει το παρών σε αυτή την σημαντική προσπάθεια της περιφέρειας και των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, συμμετέχοντας ενεργά στην σωστή ενημέρωση και άμεση εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων σε θέματα που αφορούν την πιστοποίηση για την ποιότητα & την ασφάλεια των τροφίμων, τη Βιολογική Γεωργία και τον Τουρισμό.

 

Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 4, Κτίριο 2.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ Γραφείο Αθήνας: + 30 210 8211940


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.peloponnisosexpo.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο