ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ” 2016

03.11.2016

 

 

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει στην πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης από τις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

 

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν ο αγροτοδιατροφικός τομέας και ο τουρισμός, ενώ θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς της Πελοποννήσου. Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 260 εκθέτες με στόχο τη διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργασιών και την οικονομική ανάπτυξη.

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει το παρών σε αυτή την σημαντική προσπάθεια της περιφέρειας και των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, συμμετέχοντας ενεργά στην σωστή ενημέρωση και άμεση εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων σε θέματα που αφορούν την πιστοποίηση, την ποιότητα & την ασφάλεια των τροφίμων, τη Βιολογική Γεωργία και τον Τουρισμό. 

 

Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 134.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ
Γραφείο Αθήνας: + 30 210 8211940
Γραφείο Σπάρτης: + 30 27314 00163

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.peloponnisosexpo.gr

 

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο