ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ” 2016

03.11.2016

 

 

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει στην πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης από τις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

 

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν ο αγροτοδιατροφικός τομέας και ο τουρισμός, ενώ θα συμμετέχουν και όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς της Πελοποννήσου. Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 260 εκθέτες με στόχο τη διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργασιών και την οικονομική ανάπτυξη.

 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα δώσει το παρών σε αυτή την σημαντική προσπάθεια της περιφέρειας και των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, συμμετέχοντας ενεργά στην σωστή ενημέρωση και άμεση εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων σε θέματα που αφορούν την πιστοποίηση, την ποιότητα & την ασφάλεια των τροφίμων, τη Βιολογική Γεωργία και τον Τουρισμό. 

 

Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 134.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας BIOΕΛΛΑΣ
Γραφείο Αθήνας: + 30 210 8211940
Γραφείο Σπάρτης: + 30 27314 00163

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.peloponnisosexpo.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο