ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ στην 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής

04.09.2014

Στα πλαίσια της 4ης Γιορτής Κτηνοτροφίας την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 17.00 θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων και γεωργικών – κτηνοτροφικών επιχειρήσεων και φορέων στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου της Γαλάτιστας Χαλκιδικής. Η Γιορτή Κτηνοτροφίας έχει στόχο την περεταίρω ενίσχυση του ρόλου της κτηνοτροφίας ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης στην περιοχή.

Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων επιδιώκεται η προβολή των τοπικών προϊόντων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής. Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει στην έκθεση παρέχοντας πληροφορίες σε παραγωγούς και καταναλωτές σχετικά με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση 1ης εκκαθάρισης έτους 2023 Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σας παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ για την 1η εκκαθάριση των βιολογικών μέτρου 11 του έτους 2023 και την δυνατότητα των παραγωγών να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024…

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαπιστευμένων Ελληνικών Εταιρειών Αξιολόγησης της Συμμόρφωσης TIC HELLAS

Στις σύγχρονες καταναλωτικές κοινωνίες, όπου ο ρυθμός κατανάλωσης διευρύνεται καθημερινά, η «ποιότητα» και η «ασφάλεια» των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και η προστασία των καταναλωτών εν γένει, απαιτούν την ύπαρξη «κανόνων της αγοράς», τους οποίους οι εμπλεκόμενοι συντελεστές αφενός θα ακολουθούν ευλαβικά και αφετέρου το Κράτος μέσω αποτελεσματικών μηχανισμών επιτήρησης, θα διασφαλίζει την τήρησή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο