ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στην 21η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στο EXPO ATHENS (ΑΝΘΟΥΣΑ) από 14/02

13.02.2008

Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ανοίγει τις πύλες της στις 14/2/08 και θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων με τους επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων–ποτών.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων.

Στους πελάτες του συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Ελαιόλαδο, στα Τυροκομικά και Γαλακτοκομικά προϊόντα, στην μεταποίηση-τυποποίηση-συσκευασία διαφόρων προϊόντων όπως σάλτσες, τουρσιά, χυμοί, μαρμελάδες, νωπά φρούτα & κηπευτικά, ξηροί καρποί, δημητριακά, ζάχαρη κ.λ.π., Στους πελάτες του συμπεριλαμβάνονται επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αρτοποιίας, των ειδών ζαχαροπλαστικής, του Οίνου, του κρέατος αλλά και των ζυμαρικών.

Όποιος και αν είναι ο τομέας των τροφίμων ή ποτών στον οποίο δραστηριοποιείστε το ΒΙΟ Ελλάς μπορεί να σας ενημερώσει αν σας ενδιαφέρει η παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Σας Περιμένουμε στην Aίθουσα 5 στο Περίπτερο 685.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο