Η 21η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ανοίγει τις πύλες της στις 14/2/08 και θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων με τους επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων–ποτών.
Το Ινστιτούτο ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων.
Στους πελάτες του συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Ελαιόλαδο, στα Τυροκομικά και Γαλακτοκομικά προϊόντα, στην μεταποίηση-τυποποίηση-συσκευασία διαφόρων προϊόντων όπως σάλτσες, τουρσιά, χυμοί, μαρμελάδες, νωπά φρούτα & κηπευτικά, ξηροί καρποί, δημητριακά, ζάχαρη κ.λ.π., Στους πελάτες του συμπεριλαμβάνονται επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αρτοποιίας, των ειδών ζαχαροπλαστικής, του Οίνου, του κρέατος αλλά και των ζυμαρικών.
Όποιος και αν είναι ο τομέας των τροφίμων ή ποτών στον οποίο δραστηριοποιείστε το ΒΙΟ Ελλάς μπορεί να σας ενημερώσει αν σας ενδιαφέρει η παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Σας Περιμένουμε στην Aίθουσα 5 στο Περίπτερο 685.