ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην FOODEXPO 2018

26.02.2018

Μετά και την επιτυχία των προηγούμενων εκθέσεων, η FORUM A.E. προχωράει στην 5η διοργάνωση της FOODEXPO 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου 2018.

Η FOODEXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για το κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει και φέτος στην 5η διοργάνωση της έκθεσης τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2018, με γνώμονα τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για τις υπηρεσίες πιστοποίησης και όλες τις εξελίξεις στο κλάδο των τροφίμων και ποτών.

  • Επισκεφτείτε μας στο Stand E26 – Hall 3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της FOODEXPO στο παρακάτω link http://www.foodexpo.gr/

Προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα.

Στοιχεία επικοινωνίας ΒΙΟΕΛΛΑΣ

Τηλ: 210 8211940
Email: info@bio-hellas.gr

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο