ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην 14η έκθεση Μελισσοκομίας στη Βουλγαρία

07.03.2017

Η 14η διοργάνωση της έκθεση για τη Μελισσοκομία και τα προϊόντα μελιού για την αγορά της Βουλγαρίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι 14 Μαρτίου 2017 στην πόλη Dobrich.

Η ετήσια εξειδικευμένη έκθεση της Βουλγαρίας για το κλάδο της μελισσοκομίας έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένα εξαιρετικό μέρος για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από τον κόσμο της μελισσοκομίας.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις σύγχρονου εξοπλισμού μελισσοκομίας, νέα προϊόντα μελιού καθώς και ενημερωτικές ημερίδες με όλες τις εξελίξεις στο κλάδο της μελισσοκομίας.

Ο χαρακτήρας της έκθεσης είναι διεθνής με συμμετοχές από χώρες όπως η Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία και Ελλάδα. 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια με περίπτερο στο HALL B της κεντρικής αίθουσας, για να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου και όλους τους ενδιαφερόμενους για τις νέες υπηρεσίες πιστοποίησης και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της μελισσοκομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.dobrich-fair.com/bg/products/67 καθώς επίσης και στα γραφεία του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στη Βουλγαρία: +359 32 260 656

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο