ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει στην 14η έκθεση Μελισσοκομίας στη Βουλγαρία

07.03.2017

Η 14η διοργάνωση της έκθεση για τη Μελισσοκομία και τα προϊόντα μελιού για την αγορά της Βουλγαρίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι 14 Μαρτίου 2017 στην πόλη Dobrich.

Η ετήσια εξειδικευμένη έκθεση της Βουλγαρίας για το κλάδο της μελισσοκομίας έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένα εξαιρετικό μέρος για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από τον κόσμο της μελισσοκομίας.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις σύγχρονου εξοπλισμού μελισσοκομίας, νέα προϊόντα μελιού καθώς και ενημερωτικές ημερίδες με όλες τις εξελίξεις στο κλάδο της μελισσοκομίας.

Ο χαρακτήρας της έκθεσης είναι διεθνής με συμμετοχές από χώρες όπως η Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία και Ελλάδα. 

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ θα συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια με περίπτερο στο HALL B της κεντρικής αίθουσας, για να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου και όλους τους ενδιαφερόμενους για τις νέες υπηρεσίες πιστοποίησης και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της μελισσοκομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.dobrich-fair.com/bg/products/67 καθώς επίσης και στα γραφεία του ΒΙΟΕΛΛΑΣ στη Βουλγαρία: +359 32 260 656

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο