ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

    • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

     Generic selectors
     Exact matches only
     Search in title
     Search in content
     Post Type Selectors

Το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς ανανεώνει το σήμα του

02.03.2007

To Ινστιτούτο BIO Ελλάς ανανεώνει το σήμα του. Το νέο σήμα μας “ταξιδεύει” στον κόσμο του αύριο και είναι ουσιαστικά μια εξελιγμένη και απέριττη εκδοχή του προηγούμενου σήματος.

Το νέο σήμα του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς μέσα από τις απλές γραμμές του τονίζει το πράσινο χρώμα του πλανήτη που θα θέλαμε όλοι μας να ζούμε.

Η μεγάλη και ευδιάκριτη ένδειξη ΒΙΟ κάνει πιο εύκολη την αναγνώριση των βιολογικών προϊόντων από τον καταναλωτή. Ταξιδέψτε μαζί μας στον πράσινο πλανήτη, το εισιτήριο βρίσκεται στα προϊόντα που φέρουν το σήμα του Ινστιτούτου ΒΙΟ Ελλάς στις ετικέτες τους. Αρκεί να τα αναζητήσετε.

Αναλύψτε τον πράσινο πλανήτη. Αναζητήστε τα προϊόντα με το σήμα ΒΙΟ Ελλάς.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση σχετικά με το Μέτρο 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθ. 2848/145689/28-12-2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 4310/Β’/ 2016) για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, όπως τροποποιημένη ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 1ης εκκαθάρισης του 100% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις, για το έτος εφαρμογής 2022.

Νέες Οικονομικές Ενισχύσεις Μεθόδων Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

Σας ενημερώνουμε πως το ΥΠΑΑ&Τ στις 09/06/2023 ανακοίνωσε το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της παρέμβασης Π1-31.9 «Διατήρηση μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας» του οικολογικού σχήματος (eco-schemes) για το κλίμα, το περιβάλλον και την καλή διαβίωση των ζώων, ώστε να ενισχυθεί η συνέχιση της εφαρμογής μεθόδων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο