ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS συμμετέχει στην BIOFACH / VIVANESS 2021 eSPECIAL

15.02.2021

Το Ινστιτούτο BIOHELLAS στο πλαίσιο της στήριξης των Ελλήνων εξαγωγέων βιολογικών τροφίμων, συμμετέχει στη BIOFACH / VIVANESS 2021 eSPECIAL, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2021 μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επαφές, δίκτυο, να ανακαλύψουν τάσεις και καινοτομίες, και να ανταλλάξουν γνώσεις με εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο.

Το BIOHELLAS Α.Ε. είναι εγκεκριμένος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία που διέπει την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων (Κανονισμοί 834/2007/ΕΚ και 889/2008/ΕΚ), με κωδικό έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση GR-BIO-03. Παράλληλα έχοντας αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης του εξωτερικού, παρέχει υπηρεσίες ελέγχου σύμφωνα με το Πρότυπο BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND & NATURLAND FAIR (Γερμανία), KRAV (Σουηδία), DEMETER (Βιοδυναμική γεωργία) και το Πρότυπο USDA/NOP του Υπουργείου Γεωργίας των Η.Π.Α. για βιολογικά προϊόντα που προορίζονται για την αγορά της Αμερικής και δεν καλύπτονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό περί βιολογικής γεωργίας.


Διαγράφοντας έως σήμερα μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, το BIOHELLAS έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον τομέα της πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 22000:2005, ISO 9001:2015), της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών (Πρότυπα AGRO 2.1 & AGRO 2.2, Πρωτόκολλο GLOBAL G.A.P.), ενώ σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης σύμφωνα με τα πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων IFS & BRC, παρέχοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μιας σύγχρονης επιχείρησης από την καλλιέργεια και εκτροφή ζώων έως τη μεταποίηση και διάθεση στον τελικό καταναλωτή.

Τα προϊόντα που φέρουν το σήμα του BIOHELLAS, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, εξασφαλίζουν πρόσβαση στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το σήμα ποιότητας BIOHELLAS αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τελικό καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο