ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην έκθεση Biologica 2011

24.02.2011

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης 11-14 Μαρτίου 2011 διεξάγεται η Biologica 2011, η 4η Διεθνής Έκθεση για τα Βιολογικά Προϊόντα.

Η Biologica, είναι η έκθεση που κάθε χρόνο αποκτά ξεχωριστή δυναμική στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων και είναι η σημαντικότερη της χώρας.

Η 4η Biologica, φιλοδοξεί να «φρεσκάρει» το τοπίο της ελληνικής αγοράς απέναντι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και να αναδείξει πως οι περίοδοι ύφεσης είναι ιδανικές για νέες ευκαιρίες και συνεργασίες.

Το Ινστιτούτο BIO Hellas θα βρίσκεται σε αυτό το σημαντικό ραντεβού στο Περίπτερο 14 – Σταντ 15 για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τη βιολογική γεωργία.
 

Δωρεάν Είσοδος

Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον εγγραφείτε στο site της έκθεσης στην ιστοσελίδα και εκτυπώσετε την ηλεκτρονική πρόσκληση.

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία μας για να προμηθευτείτε πρόσκληση.
 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση Συνεργασίας BIOHELLAS – Mithracert

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων BIOHELLAS και η Mithracert Kontrol ve Sertifikasyon Ltd ξεκινούν συνεργασία για το NOP USDA στην Τουρκία. Κοινός μας στόχος είναι η ενίσχυση της αξιοπιστίας των πιστοποιήσεων για το πρότυπο NOP στην ευρύτερη περιοχή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia»

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 13η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αγγελία για Θέση Γεωπόνου

Ο φορέας πιστοποίησης BIOHELLAS επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο για πλήρη απασχόληση στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο