ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το Ινστιτούτο BIO Hellas στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών & Τεχνολογίας (IF.D.T.EX)

20.01.2010

Στο Νέο Υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, το Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα πραγματοποιηθεί φέτος η 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών & Τεχνολογίας (IF.D.T.EX, International Food Drink Technology Exhibition).

Το Ινστιτούτο BIO Hellas ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων αλλά και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Με γραφεία σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και στις Ρουμανία, Βουλγαρία, το Ινστιτούτο BIO Hellas βρίσκεται κοντά στους πελάτες του.

Στους πελάτες του Ινστιτούτου BIO Hellas συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Ελαιολάδου, των Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων, στην μεταποίηση-τυποποίηση-συσκευασία διαφόρων προϊόντων, όπως σάλτσες, τουρσιά, χυμοί, μαρμελάδες, νωπά φρούτα & κηπευτικά, ξηροί καρποί, δημητριακά, ζάχαρη κλπ. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αρτοποιίας, των ειδών ζαχαροπλαστικής, του οίνου, του κρέατος αλλά και των ζυμαρικών.

Η αγορά βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα παρουσίασε αλματώδη άνοδο τα τελευταία δύο χρόνια (93% αύξηση – Πηγή: Κλαδική μελέτη ICAP, Απρίλιος 2009). Επισκεφτείτε μας στο Κτίριο 3, στο Σταντ 7, για να σας ενημερώσουμε για την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο