ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

22.01.2024

                                                                                                       

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο και γιορτάζει την 30η επέτειο της διοργάνωσής της!

Είναι το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την αγροτική οικονομία στη χώρα και αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο, ο οποίος θα δώσει το δυναμικό του παρών στη Θεσσαλονίκη,

Το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συμμετέχει και φέτος σε αυτή τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση των εκπροσώπων του αγροτικού τομέα. Συνεργάτες μας από όλη την Ελλάδα θα παραστούν για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά με τις διαδικασίες Ένταξης στη Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία, για τις υπηρεσίες πιστοποίησης και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 02 (Όροφος) – Stand 17.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο στα τηλέφωνα: 210 8211940, 2310 029123 ή με e-mail στα info@bio-hellas.grthessaloniki@bio-hellas.gr

Για την εξασφάλιση της εισόδου σας στην έκθεση μπορείτε να προεγγραφείτε στο σύνδεσμο :

https://services.helexpo.gr/agrotica2024reg/

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση AGROTICA 2024 θα βρείτε την ιστοσελίδα: https://www.agrotica-expo.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Πληρωμές προκαταβολής ύψους 70% Βιολογικών έτους 2023

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη διεξαγωγή των προβλεπόμενων ελέγχων της πληρωμής της προκαταβολής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τους αρμόδιους φορείς, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της εκκαθάρισης που αφορούν στο Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία-Κτηνοτροφία», ύψους 70%.

Μετάβαση στο περιεχόμενο