ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

To BIO Ελλάς συμμετέχει σε ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα με θέμα τη Βιολογική Κτηνοτροφία

13.03.2012

Το ΒΙΟ Ελλάς θα συμμετάσχει μέσω εισήγησης, σε ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα για τη Βιολογική Κτηνοτροφία η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 10:00 στους χώρους του ΟΓΕΕΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ (ΚΕΓΕ) Δράμας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης του ΒΙΟ Ελλάς:

Γιαννιτσών 31, Βαλκανικό Κέντρο, 54627 Θεσσαλονίκη.

Τηλ. 2310530252, Email: thesssaloniki@bio-hellas.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

10:00 Έναρξη – εισαγωγική εκφώνηση από Δ/ντη του ΚΕΓΕ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

10:10 Παρουσίαση με θέμα: «Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος Βιολογικής Κτηνοτροφίας (Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις, Μέτρο 2.1.4 – Δράση 1.2)», από στέλεχος της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας (υπεύθυνος για βιολογική κτηνοτροφία κ. Πεταβρίδης Γεώργιος).

10:35 Παρουσίαση από τον κ. Χατζηγεωργιάδη Νίκο, γεωπόνο του Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Ελλάς ΑΕ. με θέμα: «Διαδικασίες ένταξης και επιθεώρησης βιολογικής κτηνοτροφίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Κανονισμών 834/07/ΕΚ και 889/08/ΕΚ».

11:00 Συζήτηση.

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο