ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του BIOHELLAS στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS»

09.03.2023

Το Ινστιτούτο Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων Α.Ε. «BIOHELLAS», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS», του οποίου η επίσημη έναρξη έγινε την 1η Ιανουαρίου 2023 και η έναρξη των εργασιών του πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρόγραμμα «THEROS» ανήκει στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα HORIZON, το οποίο συγκεντρώνει μια κοινοπραξία 17 εταίρων, οι οποίοι προέρχονται από 6 Κράτη Μέλη της ΕΕ και συντονίζεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ).

Σκοπός του προγράμματος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου εργαλείου, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα του εκσυγχρονισμού της διαδικασίας επαλήθευσης των βιολογικών προϊόντων και των τροφίμων γεωγραφικής ένδειξης και αποτρέποντας την νοθεία και την μη συμμόρφωση, με την χρήση διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών και πηγών πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ασφάλεια, η διαφάνεια και η αλληλεπίδραση στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων με σήμανση ποιότητας.

Σχετικά αρχεία

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο