ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του BIOHELLAS στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS»

09.03.2023

Το Ινστιτούτο Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων Α.Ε. «BIOHELLAS», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS», του οποίου η επίσημη έναρξη έγινε την 1η Ιανουαρίου 2023 και η έναρξη των εργασιών του πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρόγραμμα «THEROS» ανήκει στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα HORIZON, το οποίο συγκεντρώνει μια κοινοπραξία 17 εταίρων, οι οποίοι προέρχονται από 6 Κράτη Μέλη της ΕΕ και συντονίζεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ).

Σκοπός του προγράμματος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου εργαλείου, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα του εκσυγχρονισμού της διαδικασίας επαλήθευσης των βιολογικών προϊόντων και των τροφίμων γεωγραφικής ένδειξης και αποτρέποντας την νοθεία και την μη συμμόρφωση, με την χρήση διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών και πηγών πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ασφάλεια, η διαφάνεια και η αλληλεπίδραση στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων με σήμανση ποιότητας.

Σχετικά αρχεία

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση των δικαιούχων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020, ότι έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα του Μέτρου, κατ’ εφαρμογή των δεσμεύσεων που περιγράφονται στο πλαίσιο της παρ. Δ του άρθρου 8 της υπ’ αριθμ. 2848/145689/28-12-2016 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. Β΄ 4310) τα αποτελέσματα του ελέγχου των στοιχείων που υπέβαλαν, περί σύναψης νόμιμης σύμβασης με σύμβουλο, μετά τη διασταύρωση με τα αρχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αγγελία για Θέση Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό για απασχόληση στο Τμήμα Αξιολόγησης της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Φορέα.

Το ΒΙΟHELLAS συμμετέχει στο 3ο Bio Festival 2023

Πλήρως ανανεωμένο, με τη συμμετοχή περισσότερο από 100 εκθετών το 3ο Bio Festival έρχεται 6-8 Μαΐου 2023 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να αποτελέσει και πάλι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των βιολογικών και ουσιαστικό σημείο συνάντησης των εκθετών τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με τους χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές που έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του eco-living και του sustainability. Πρόκειται για ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα και την υγιεινή ζωή.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

ο Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή για τους νομούς ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ΑΧΑΪΑΣ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο