ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του BIOHELLAS στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS»

09.03.2023

Το Ινστιτούτο Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων Α.Ε. «BIOHELLAS», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «THEROS», του οποίου η επίσημη έναρξη έγινε την 1η Ιανουαρίου 2023 και η έναρξη των εργασιών του πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρόγραμμα «THEROS» ανήκει στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα HORIZON, το οποίο συγκεντρώνει μια κοινοπραξία 17 εταίρων, οι οποίοι προέρχονται από 6 Κράτη Μέλη της ΕΕ και συντονίζεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ).

Σκοπός του προγράμματος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου εργαλείου, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα του εκσυγχρονισμού της διαδικασίας επαλήθευσης των βιολογικών προϊόντων και των τροφίμων γεωγραφικής ένδειξης και αποτρέποντας την νοθεία και την μη συμμόρφωση, με την χρήση διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών και πηγών πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ασφάλεια, η διαφάνεια και η αλληλεπίδραση στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων με σήμανση ποιότητας.

Σχετικά αρχεία

Διαβάστε επίσης

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia»

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 13η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αγγελία για Θέση Γεωπόνου

Ο φορέας πιστοποίησης BIOHELLAS επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο για πλήρη απασχόληση στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο