ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή του BIO Ελλάς στην 11η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ στη Σελλασία

26.07.2014

Το Ινστιτούτο BIO Ελλάς, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετάσχει και φέτος στην 11η ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στη Σελλασία στις 1, 2 και 3 Αυγούστου 2014, με περίπτερο, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δραστηριότητες του Φορέα, καθώς και με παρουσίαση σχετικά με τη σύνδεση της παραγωγής τοπικών και βιολογικών προϊόντων και αγροτουριστικών δραστηριοτήτων.

Στο χώρο της γιορτής, θα υπάρχουν περίπτερα εκθετών καθώς και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με ενημερωτικές παρουσίασεις σχετικές με τον τομέα της ελιάς και του ελαιολάδου καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με μουσικές βραδιές.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και την πρόσκληση στα εγκαίνια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθούν την 1η Αυγούστου 2014 και ώρα 19:30.

 

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο