ΕΠΑνΕΚ

BIOHELLAS

Συμμετοχή Biohellas στην έκθεση Zootechnia

18.01.2023

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, «Zootechnia», θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση είναι η μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων θα δώσει και φέτος το παρών σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση των εμπλεκόμενων στην κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία. Συνεργάτες μας θα παραστούν για τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά τις απαιτήσεις για την πιστοποίηση στη Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία.

Επισκεφτείτε μας στο Περίπτερο 08 ισόγειο – Stand 12.

Ο παρακάτω σύνδεσμος σας δίνει τη δυνατότητα να προεγγραφείτε ως επισκέπτες

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση στο εκθεσιακό μας περίπτερο στα τηλέφωνα:

Αθήνα : 2108211940
Θεσσαλονίκη : 231 0029123
ή με email στο thessaloniki@bio-hellas.gr

  • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Zootechnia θα βρείτε την ιστοσελίδα https://www.zootechnia-expo.gr/

Διαβάστε επίσης

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Το BIOHELLAS συμμετέχει στην AGROTICA 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Αγγελία για Θέση Επιθεωρητή

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων, BIOHELLAS AE, αναζητά συνεργάτη Γεωπόνο, απόφοιτο ανωτάτων ή τεχνολογικών σχολών για τη θέση του Επιθεωρητή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο